|
Psie Zaprzęgi Forum dla miłośników sportu zaprzęgowego i psów ras północnych
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosia27
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2017 16:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
poker
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2021 23:29 Temat postu: |
|
|
Mi się udało zrzucić ponad 10 kg bez jakichś mega wyrzeczeń. Nie liczyłem kalorii itd. Zmieniłem sposób odżywiania. Wybrałem dietę ketogeniczną a więc wysokotłuszczową i na co dzień się jej trzymam. Jeśli macie jakieś fajne keto przepisy , dajcie znać |
|
Powrót do góry |
|
 |
diana
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2021 22:09 Temat postu: |
|
|
Hej, ja tez od paru miesięcy jestem na keto. Mogłoby się wydawać, że jako wegetarianka będę miała pod górkę z wysokotłuszczowym menu ale wcale tak nie jest. Na co dzień do potraw dodaję dobrej jakości oleje roślinne, oliwę, chętnie też sięgam po pasty orzechowe. Bardzo polubiłam tę: https://onedaymore.pl/sklep/pasta-z-orzeszkow-ziemnych-smooth-2/ . Ma super gładką konsystencję dzięki czemu sprawdza się w wielu potrawach, nie koniecznie jako smarowidło ale np. dodatek do sosów albo orientalnych zup. Schudnąć na keto nie schudłam bo nie takie było zamierzenie, natomiast nie mam kłopotów z utrzymaniem szczupłej sylwetki i kondycyjnie czuję się świetnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2021 22:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |